De Boerderij

Naast de camping hebben wij een agrarisch bedrijf met 20ha akkerbouwgrond dat door ons bewerkt wordt. In de schuur staan dan ook vele machines!

Een andere tak van ons bedrijf is de paardenstalling. In totaal staan er 12 pony’s en paarden bij ons in stalling. Gasten kunnen een eigen paard meenemen op vakantie. Er wordt overigens geen paardrijles gegeven, want alle paarden zijn van eigenaren. Maar tijdens de zomerweken kan er wekelijks gratis een rondje op een pony worden gereden door de kinderen!

Mogen we ons even voorstellen?

Wij zijn Joost en Josien en sinds 2016 wonen wij met onze 2 kinderen Joep en Bas op de boerderij. Het is een echt familiebedrijf.

Het perceel Molenzicht waarop de boerderij en de camping gevestigd is, is al lang in de familie van Josien. Piet en Dimphy, de ouders van Josien, runden tot 2016 het bedrijf en helpen nog dagelijks mee. Ooit alleen agrarisch, nu is daar ook paardenhouderij en camping bijgekomen.

Josien

Geboren en getogen Zeeuwse…. met een grote passie voor paarden. Al van jongs af aan was ze bij de paarden te vinden en daarom heeft ze nu al ruim 30 jaar ervaring in de paardensport. Dagelijks is ze in de stallen te vinden en weet ook nog steeds tijd vrij te maken voor het rijden van haar eigen paard.

Na haar opleiding vrijetijdstoerisme aan de universiteit in Tilburg is ze eerst ervaring gaan opdoen bij andere toeristische bedrijven. Om vervolgens de opgedane kennis en vaardigheden te kunnen toepassen op het eigen bedrijf.

Gezellig een praatje maken met de gasten, daar is altijd tijd voor!

Joost

Ook geboren en getogen Zeeuw ….. alleen dan zijn oorsprong in Zeeuws Vlaanderen en nu neergestreken in het Walcherse.

Na zijn opleiding Commerciële economie aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen jarenlang werkzaam geweest bij de Rabobank. Sinds 2018 definitief het bankwezen verlaten en gekozen voor het buitenleven op de camping.

Het buitenleven is zijn passie of het nu snoeien, grasmaaien, klussen of bezig zijn bij de paarden is. Iedere dag geniet hij weer met volle teugen.

Piet en Dimphy

Piet en Dimphy, de ouders van Josien, zijn de oprichters van ons bedrijf. We zijn ze daar ook erg dankbaar voor. In 2016 hebben ze het bedrijf aan ons overgedragen en zijn we trots om het te mogen voortzetten. Ze zijn nog regelmatig op de camping te zien om ons te helpen waar nodig.

Gastvriendelijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. We willen het graag iedereen zoveel mogelijk naar de zin maken en dat is ook te zien aan de vele terugkerende gasten. We kijken er naar uit jullie te mogen begroeten!